Enviro entreprenør er godkjent maskinentreprenør

Enviro entreprenør AS teller rundt 20 ansatte og er en maskinentreprenør lokalisert sentralt i Oslo. Noe som betyr at vi daglig utfører oppdrag fra Drammen i vest, Gradermoen i Nord og til Ski i øst.

Vi skal være en foretrukket leverandør av fjernvarme, vann- og avløpsarbeider og kabelgraving. For med kompetent arbeidskraft og en solid administrasjon kan vi utføre de fleste oppdrag i private hager, offentlige anlegg og vei.
Dessuten har selskapet en sterk ledelse med over 25 års erfaring i bransjen med fokus på kontinuerlig forbedring innenfor våre fagfelt.

Våre gravetjenester og anleggsarbeider:

 

Stolt maskinentreprenør

Som bedrift er Enviro entreprenør AS opptatt av trivsel, helse- og miljø og en arbeidskultur som bygger på tillit, punktlighet og gjennomføringskraft. Derfor har vi også engasjerte og ansvarsfylte ansatte. Vi er maskinentreprenør som er stolte over våre dedikerte og engasjerte ansatte som hver dag jobber for å levere gode prosjekter til våre kunder.

Kundene våre

Våre kunder består av alt fra privatpersoner og næringsdrivende og offentlige etater eller borettslag/sameier. Fordi hos oss er en liten kunde like viktig som en stor. du som kunde kan være trygg på at alt arbeid utføres med eget utstyr og fagpersoner. Og ved når det er et behov for det, benytter vi oss av gode og anerkjente samarbeidspartnere.

Ordner alt

Vi bistår gjennom hele prosessen, søker gravetillatesle, påviser kabler og leverer ferdigmelding . Enviro Entreprenør håndterer kontakt med aktuelle etater og innehar alle nødvendige sertifiseringer for arbeid på privat- og kommunale ledningsnett. Derfor kan du som kunde kan føle deg trygg gjennom hele prosjektet fra å til å,

 

Logo: Enviro Entreprenør er en sertifisert grave- og maskinentreprenør

Dette er hva vi gjør

Fjernvarme

Totalleverandør av fjernvarme.

Alt med vann og avløp 

Alle typer ledninger og vannhåndtering.

Kabelgraving

Graving av kabelgrøfter for store og små.

Utemiljø

Istandsettelse av private og offentlige utemiljø.

Drenering

Korrekt utført drenering av konstruksjoner og terreng.

Generelle Gravetjenester

Generelle gravetjenester i forbindelse med våre hovedtjenester.

sentrGodkjent
god oversikt for Kabelgraving og fjernvarme
startbank