Stilling ledig: Vil du jobbe i Enviro? 

Er du anleggsarbeider, gravemaskinfører, tippbilsjåfør eller ingeniør? Eller besitter du en spesiell erfaring innenfor én eller flere av våre kjerneområder vann- og avløpsarbeider, fjernvarme og kabelgraving? Enten du har entreprenørerfaring fra kontoret, fra grøfta eller er gravemaskinfører, så er vi interessert i å komme i kontakt med deg. Vi opplever en økt oppdragsmengde på både privatmarkedet og i næringssektoren.

Enviro Entreprenør har dedikerte ansatte som vi er stolte av. De har et engasjement og en evne til å dele kunnskap. Noe vi verdsetter høyt. Vi er opptatt av at våre folk skal trives på jobben og at kundene opplever høy kvalitet i alle våre leveranser. Derfor er vi avhengige av engasjerte og ansvarsbevisste medarbeidere.

Ingeniør, tippbilsjåfør, anleggsarbeider eller gravemaskinfører?

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk. Enten du er ingeniør, tippbilsjåfør, anleggsarbeider eller gravemaskinfører og trives med å være på farten og på små som store anleggsprosjekter, er det godt mulig at du passer inn hos oss.

Dersom det ikke er utlyst spesifikke stillinger, send oss en e-post til post@enviroas.no eller fyll ut skjema Kontakt oss.

LEDIG STILLING: Tippbilsjåfør!

Vi søker sjåfør til en av våre tippbiler, vi ser etter deg som er selvstendig, serviceinnstilt, løsningsorientert, ordensmenneske og som jobber bra i team.

Type; Sjåfør med KL CE
Krav; Godkjent YSK
Helst; Minimum 3 års erfaring fra massetransport – merk: ikke et krav!
Hvor; Oslo og omegn

Nå har du muligheten til å skaffe deg 100% fast stilling som sjåfør av en av våre tippbiler, med spennende prosjekter og et veldig godt arbeidsmiljø. Som Tippbilsjåfør hos Enviro vil du få en allsidig og variert arbeidshverdag hvor vi alle er opptatt av å trives!

Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktige betingelser, og vi kan love deg en god arbeidsplass og utfordrende oppgaver!

Kan dette være deg? Ta kontakt med oss! M: post@enviroas   ///    T: 09970

 

sentrGodkjent
god oversikt for Kabelgraving og fjernvarme
startbank