GRAVETJENESTER 

Enviro entreprenør leverer graving i Oslo og hele omegnen. Vi utfører alt av graving og er en totalentreprenør som tilbyr gravetjenester til private, borettslag og sameier, i tillegg til å grave for andre entreprenører, nettselskaper og øvrig næring i Oslo og omegn. Derfor kan du være trygg på at vi kan levere de gravetjenestene du trenger til avtalt pris og rett kvalitet.

Graving i Oslo eller omegn

Vårt gravefirma er sentralt lokalisert i Oslo og graver alt fra tomt og grunnarbeider, til å legge kabelanlegg, eller ordne vei, vann og avløp. Enten det er til private husstander eller profesjonelle entreprenører. Enviro entreprenør transporterer fyllmase og setter i stand arealene etterpå, etter dine ønsker. Vi er også en totalentreprenør innen fjernvarme, les om det her.

Vi har stor og moderne maskinpark

Maskinparken vår består av gravemaskiner i størrelsen 2,7 tonn til 16 tonn, og vi er derfor rigget for å utføre graveoppdrag i de trangeste bygårder til de større grøfter i Oslo og omegn.

Graver med stolthet

Enviro Entreprenør har engasjerte og dedikerte ansatte og en solid administrasjon. Derfor jobber vi hver dag med å grave fram de gode kundeopplevelsene, uten at du som kunde må grave dypere i lomma enn nødvendig. Vi er stolte av å kunne utføre de fleste graveoppdrag for deg som oppdragsgiver, enten du trenger graving i Oslo, Drammen, Ski eller Lørenskog.

Se oversikt over alle grave- og kabeltjenestene våre her.

Er du usikker på om gravingen lar seg gjennomføre? Eller ønsker du at vi skal se på et planlagt prosjekt? Ta kontakt med oss – vi gir deg råd og tips.

Enviro Entreprenør er en sertifisert grave- og maskinentreprenør
Grave- og maskinentreprenør: drenering vann og avløp

sentrGodkjent
god oversikt for Kabelgraving og fjernvarme
startbank